tiistai 25. joulukuuta 2012

Tapaninpäivä

Kiitos hyvän joulun toivotuksista täällä blogissa, facebookissa ja sähköpostissa!

Joulu mennä jollottaa, huomenna on Tapaninpäivä. Ennenvanhaan Tapanina ajeltiin reellä, käytiin kylässä ja tanssittiin. Tapanina ilakoitiin hartaan joulun jälkeen. Mitähän ilakointia huominen siis tuo tullessaan? Dialyysi, kävelylenkki, jouluruokien jämät, elokuva, jokohan voisi aloittaa maaluksen, vai pitääkö varoa sotkemasta liikaa? 

Ainakin isoja tauluja pitää maalata lisää, hienoa että joku haluaa jopa ostaa ne. Harkitsen vielä hintaa, tarvikkeisiin menee noin 25-30 euroa ja sitten hinta idealle ja työlle, päätynee sataseen kappaleelta. Sisareni makuuhuoneen seinälle ripustettuun lahjataulut ja pari muutakin. Hänen olohuoneeseensa tuli tilaus, samoin äidin makuuhuoneeseen. Ja sitten on niitä ideoita, jotka odottavat pääsyä paperille ja kankaalle. Valkoista maalia, hopeaa ja kimallushopeaa täytyy ostaa lisää.

Mietin yhtenä päivänä, olenko ennen maalannut? Tein grafiikkaa vuosina 1993-1998, joskus tein kankaanpainantaa, silkkimaalauksia ja mattoja, kortteja olen aina piirtänyt ja sommitellut. Grafiikanlehtiä olen kymmenkunta vuosien aikana myynyt, täytyy sanoa, että ihmiset ovat ihania ja kannustavia, että suostuvat jopa maksamaan töistäni!

Huomista odotellessa. Toivotan hupailua Tapaniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!