torstai 6. joulukuuta 2012

suolainen janottaa

Olo on hyvä, vielä kaksi hoitopäivää tällä viikolla. torstai oli vapaapäivä. Hoitotunteja
ma 3h
ti 2,5h
ke 3h
pe 3h
la 2,5h
YHTEENSÄ 14, juuri sopivasti, kun ajatus oli, että 14-15h viikossa.
Ei turvota, mutta tekee mieli suolaista. Ei vedä suonilla, ei kramppaa - siis suolaa pitäisi olla elimistössä ihan tarpeeksi.

Itsenäisyyspäivän aterialla, kun äitini tarjosi jälkiruokaa, minä söin ranskalaisia. Imelää ei tee yhtään mieli, joulutorttu närästää, pulla turvottaa, kaardemumma jää hampaisiin ja tofujäätelö on liian makeaa. Söin kupillisen mansikoita ja vadelmia, ne olivat raikkaita. Taustalle jäi kaipaus suolaisesta, mutta en viitsinyt enää uudelleen aloittaa ruokailua ja nautiskella pannulla paistettua kuhaa. Kotona oli onneksi eiliseltä jäljellä siikafilettä.

Nyt kello on puoli viisi, haen jääpaloja ja yritän vielä nukahtaa. Kello soi ennen seitsemää, vasta sitten keitän munia ja Early Grey teetä. Paahtoleipää ja suomalaista tomaattia, mausteyrttejä, oregaoa ja basilikaa päälle, energiaa saan riittämiin, kävelen hoitoon, jos on alle 20 astetta. Siis siellä varjossa.

1 kommentti:

  1. Kiva lukea,että siirryit dialysoimaan melkein joka päivä. Varmaan on sinulle sopivampi juttu kun paino tuppaa nousemaan aika paljon dialyysien välillä. Moni tuttuni joka dialysoi melkein päivittäiin on tykännyt siitä enemmän kun normaalista kolmesti päivässä tapahtuvasta hoidosta. Hyvä!

    VastaaPoista

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!