maanantai 3. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäiväviikko

Hyvä hoitopäivä.
Elohopean jähmettyessä mittarin alaosaan, etsin kalsareita ja villapuseroita. Kaksikymmentä astetta tiukkaa pakkasta pakottaa minut kävelemään hoitoon - liian kylmää rääkätä autoa. Yksi karmivampia kokemuksia on istua auton hyytävän kylmään penkkiin, ei siinä auta villahousut eikä fliishuovat.  Peppu jäätyy anivei. Toinen inhotunne talvella on auton puhdistaminen lumesta ja jäästä. Ärsyynnyn molemmista niin,  että mieluummin kävelen.

Kokosin konetta itse ja suunnittelin kolmen tunnin ja kolmen litran poistoa. Kone halusi dialysoida kolme tuntia kaksitoista minuttia, jotta sai kolme litraa poistoa, hyväksyin ajan. Hyvä, että hyväksyin, pahaaoloa ei tullut. Yläpaine oli satasen hujakoilla, mutta pää ei huojunut. Taitaa masiina meleko viisas olla, pitäsi ihmisen enemmän apparaatteja kuunnella. Miltähän näyttäsi  keskustelu vispilän kanssa tai miten sähköhammasharjalle sanotaan, että muistaa käydä jokaisessa raossa ja valkaista  ainakin etuhampaat. Älykoneet ne vasta viisaita ovat, luulen!

Kaikkia tuloksia labroista ei vielä tullut, mutta foforiarvo oli jopa liian alhainen, siis taas tuli tähtimerkintä. Kalium oli viitearvoissa, ureaa ja kreaa samoin proteiineja odotellaan vielä.

Perinteinen piparileivonta itsenäisyyspäiväviikolla.
Taikina muotui ukoiksi, akoiksi ja kukkasiksi.
Oli aikakin puhdistaa pakastin viime joulun jämistä, onneksi siirappisen taikinan käyttöaikaa oli joulukuulle 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!